Raamfolie en stickers

Als je niet zo graag wilt dat de buren kunnen zien wat jij in huis aan het doen bent, dan zijn stickers voor de ruiten een praktische oplossing. Zulke stickers worden ook wel raamfolie genoemd. Je moet je maar eens voorstellen hoe vervelend het is om constant bekeken te worden. Dat is natuurlijk geen pretje. Uiteraard heb je geen zin om veel geld te betalen of zelf veel moeite te doen om van die kleine gordijntjes op kleine rails voor de ramen te hebben hangen. Dit werkt natuurlijk ook goed tegen inkijk, maar het is nogal een werk om die dingen te maken. De kortste klap is om raamfolie te kopen. Op die manier communiceer je als het ware ook meteen naar de buren dat ze op moeten houden met zo naar binnen te kijken. Dat doe jij per slot van rekening toch ook niet bij hen? Jij gaat toch ook niet continu in de gaten houden welke televisieprogramma’s zij aan het kijken zijn. Alsof je niks beter hebt te doen.

Met raamfolie laat je pottenkijkers ook weten dat je niet van ze gediend bent. Dat is een soort psychische barrière die je dan opwerpt. De fysieke barrière zijn natuurlijk de stickers. Op die wijze verhinder je passanten om bij jou de kamer in de koekeloeren.

Ik ben zelf zo iemand die altijd reuze nieuwsgierig is naar hoe andere mensen hun huis hebben ingericht. En ik wil ook altijd graag weten wat ze zoal op een dag doen. Ik heb daar verder helemaal geen bedoelingen mee, maar ik vind het gewoon interessant. Ik baal er dan ook altijd ontzettend van als bewoners hun huis hebben afgeplakt met raamfolie. Ik vind het vervelend als mensen stickers op het ruit hebben geplakt. Dan kan ik niet meer in de gaten houden hoe hun interieur bijvoorbeeld verandert. En ik kan dan ook niet meer zien wat die mensen eten. Kijk, dat zijn dus de nadelen van raamfolie en stickers voor mij, maar de voordelen voor de eigenaar van de woning.
best free online casinos

Ik zou zelf nooit stickers willen aanschaffen, omdat ik het altijd wel gezellig vind om een blik van de straat op te vangen. Raamfolie is simpelweg niks voor mij. Ik vind dat alle mensen op de aarde samen zijn. En met raamfolie scherm je je als het ware af voor de medemens. Ik vind dat geen leuk gebaar. Maar goed, ieder zijn ding.

zp8497586rq
765qwerty765